PICA-PINTA 2020 – Natura en Femení

diumenge, 1 març, 2020 - 10:00

Recordes  que fa 4 anys, per la celebració del dia de la dona, vam pintar el mur de la plaça Camoapa?

No hi eres? Tant se val, segur que l’has vist moltes vegades! Va ser un dia molt festiu i familiar. Tot fent un pica pica, vam anar omplint la paret de mans de totes les mides i colors i li vam sumar l'emblema «Igualtat sense excuses». Va quedar tan bonic que entre totes i tots hem tingut cura perquè el mur es respectés i seguís lluint.

Aquest any, però, toca renovar-lo i, a proposta de l’ajuntament, Dona i Empresa s’ha encarregat de donar-li una nova imatge. Ja fa unes setmanes que una comissió està treballant per crear el nou disseny que, a part de ser reivindicatiu donant veu a la dona, tindrà els elements indispensables perquè sigui pintat entre totes i tots, grans i petits.

Com que hi estarem unes hores perquè l’ajuntament ha previst diferents activitats, s’ha animat a tothom a què es porti l'esmorzar o el piscolabis i així podrem anar picant mentre pintem.

Emprenedora, no et perdis aquesta activitat per compartir amb les altres dones i gaudir amb la teva família d’un matí tan especial i divertit.

T’esperem diumenge 1 de març, a partir de les 10h, a la plaça Camoapa  

Fins aviat!