SAVE THE DATE: Diumenge 2 de juny, Visita al Refugi Antiaeri de Les Escoles

diumenge, 2 juny, 2019 - 11:00

Des de l'Associació hem organitzat una visita al Refugi antiaeri de Sant Just Desvern situat a l'espai Les Escoles i que recentment es va rehabilitar.

Podrem reviure la història de Sant Just Desvern a través de la realitat virtual. 5 personatges, 5 escultures, 5 històries diferents i un mateix moment històric: el bombardeig de Sant Just de l’any 1939.

Us deixem un tràiler del que podrem descobrir en aquesta visita. https://youtu.be/3puyKSTG_vY. i si voleu més informació podeu visitar el web del Refugi.

La visita tindrà una durada aproximada d'1 hora i està programada pel diumenge 2 de juny a les 11 h. Si som moltes, es pot programar un altre grup a les 12 h.

Aquesta és una més de les activitats lúdiques que organitzem des de l'Associació per les nostres associades i que tenen com a objectiu compartir coneixement i gaudir de temps entre nosaltres.

Us animem a venir, soles o amb acompanyants i un cop acabada la visita, i donat que estarem al costat de la Plaça Malaret hem pensat que podem fer un piscolabis improvisat si cadascú porta alguna cosa per picar, l'Associació portarà alguna cosa per beure.

Apunteu-vos aquí per fer la visita al Refugi. Teniu temps fins al pròxim 17 de maig per apuntar-vos!