Darreres notícies del Sopar d'aniversari dels 5 anys de Dona i Empresa

dimarts, 17 juliol, 2018 - 20:30

Estimades sòcies i companyes,

Ja arriba la festa del 5è aniversari de Dona i Empresa!!!

Estem enllestint amb molta il·lusió un munt de sorpreses que esperem facin inoblidable aquesta celebració.....i com a bones sorpreses...no es poden explicar, així que d'entrada demanem la vostra col·laboració sense que sapigueu ben bé de què es tracta.

Per començar, el dia del sopar per anar al restaurant us recollirem. Hem previst 2 punts de trobada (la plaça de Camoapa a l'illa Walden i la plaça del Parador) on us convocarem per grups a una hora determinada (que anirà des de les 19h30 a les 20h40).
Per a la composició dels grups i l'assignació del punt i l'horari de trobada hem tingut en compte diversos criteris: lloc de residència, tenir o no botiga i on està ubicada aquesta,...

Us informarem via email amb prou temps a cadascuna del punt i hora de trobada a la qual hi haureu d'estar dimarts 17/07/2018 i la persona que us estarà esperant. Per a qualsevol canvi o imprevist us demanem ho feu com més aviat millor per fer les modificacions pertinents.

A través dels grups sectorials us mantindrem al dia de forma més àgil.

Demà dimarts dia 10 tancarem les inscripcions...encara ets a temps d'apuntar-hi aquí

Us hi esperem!!!