La Festa del Comerç ja es flaira

diumenge, 7 maig, 2017 - 10:00

Benvolgudes companyes,

La Festa del Comerç ja es flaira. Falta molt poc per la gran trobada al Parc Maragall del 7 de Maig. Aquesta setmana, curta en dies l'hem de fer intensa en comunicació i sobretot en fets.

DonaiEmpresa tindrà una carpa primaveral i amb presència notòria dins el recinte, ja que és allà on s'entregaran les plantes que es bescanviaran amb el vals aconseguits a les botigues.

També des de la nostra carpa s'activarà el joc "Vine, Endevina i Guanya 1 Quintotapa" que impulsa la visibilitat de les associades que participen en la festa amb la seva pròpia carpa.

Mentrestant la majoria de comerços participen en el concurs d'aparadors i us convidem a fer un recorregut pel poble, a votar i a, potser, guanyar un cap de setmana per dues persones.

Preparar tot això requereix un temps i una feina que la Comissió Organitzadora, ha enllestit amb tanta imaginació i capacitat que els cal compartir-ho amb totes les que no hi heu participat però que teniu ganes de sentir-vos part del teixit organitzatiu de la festa. Ens feu falta, us necessitem i us volem al costat nostre.

Ens cal ajuda a l'hora de muntar i desmuntar tot i que passar juntes altres estones del dia serà gratificant, divertit i fins i tot pot resultar productiu. Nosaltres tindrem a la taula targetes de totes les associades que vulgueu deixar-ne però la realitat és que no hi ha ningú com un mateix per presentar el propi projecte i per tant, ser a l'estand no és una mala proposta. Penseu-hi. DonaiEmpresa empeny per ser una bona plataforma i totes juntes tenim més capacitat. Us esperem!!!

Escolliu el vostre horari aquí