Mercat de Nadal

dissabte, 17 desembre, 2016 - 10:07 a dilluns, 19 desembre, 2016 - 23:07

Ja som pràcticament a Nadal i la nostra ment ens bombardejarà amb preguntes de reflexió sobre l’any que deixarem enrere. Finalment, després de tota la maror i el tràngol que això comportarà, ens adonarem que la pregunta última serà: hem realment viscut l’any 2016? Per sort, encara tenim dies abans no tanquem definitivament aquest tram de trajecte i som a temps de gaudir intensament l’alegria dels carrers, les festes tradicionals i els retrobaments familiars.

Nosaltres, les sòcies de DonaiEmpresa volem fer-ho i per això col·laborem de nou en l’organització del MERCAT DE NADAL, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de desembre a la Plaça Camoapa: Tallers per la canalla, atraccions, concerts, grups d’animació, activitats diverses i un mercat on hi podreu trobar tota mena d’articles de regal i bones idees per escriure la carta als Reis. No hi podeu faltar, ni vosaltres, ni els vostres fills, ni els vostres amics ni els vostres familiars. Entre tots farem que aquest Mercat sigui un bonic espai de trobada, on la màgia del Nadal hi sigui present i ens dibuixi un gran somriure al rostre. Ens hi trobareu oferint, entre altres coses, el Calendari Solidari que hem editat i que representa la força de la cooperació i de la solidaritat entre dones.

Ens retrobem d’aquí poc i, mentrestant, si teniu idees per compartir i materialitzar us esperem amb els braços oberts.