Campana sobre Campana i sobre campana una

dissabte, 17 desembre, 2016 - 08:46 a diumenge, 18 desembre, 2016 - 22:46

Hem actualitzat l'enllaç per apuntar-vos que estava malament, disculpeu les molesties. Apunteu-vos!

Així comença una coneguda cançó que transporta el nostre sentir directament als dies de Nadal. Un inici de lletra que a la vegada ens parla d'aquella suma que fa més gran i atraient la música amb el so harmonitzat del col·lectiu.

Noies, els dies 17 i 18 torna a Sant Just El Mercat de Nadal, amb bones i atractives propostes pels infants i un reguitzell de carpes on poder trobar tots els obsequis que necessiteu. Ja sabeu on heu d'anar aquest cap de setmana i convidar-hi a venir amics, veïns i família.

DonaiEmpresa també hi serà. L'associació no té productes a la venda però oferirem vermut al migdia i castanyes i moscatell a la tarda. Acabarem diumenge a les 18 h amb una fantàstica nevada de confeti que tindrà un final premiat. No hi podeu faltar.

Com sempre, ens fa il·lusió compartir moments amb vosaltres i com sempre també ens cal una mica d'ajuda.

Apunteu-vos aquí per venir una estoneta a l'estand i gaudir de l'animat entorn. Sense por podeu venir amb la canalla que en tot moment tindran una activitat per fer.

Us esperem a totes.

Veure la crònica Mercat de Nadal 2016