Nit de Sant Just al Carrer i Calendari solidari

dissabte, 22 octubre, 2016 - 19:00

La Nit de Sant Just al Carrer s’acosta. Les diverses comissions de treball estan en actiu per poder oferir tot un seguit d’activitats i espectacles, que quedin a la memòria de la gent i ajudin a recordar que, DonaiEmpresa, és un col·lectiu de dones emprenedores i creatives que converteixen la quotidianitat en un ball de possibilitats.

Tenim la nostra vida i la nostra personal manera de viure-la però, mes enllà, ens tenim a nosaltres Dones i sentim la força i el coratge de les que pertanyen a altres cultures amb situacions socials potser menys afavorides però igualment Dones defensant drets i famílies.

DonaiEmpresa, com a associació, vol establir lligams amb les dones de la població nicaragüenca de Camoapa, amb qui el nostre municipi hi està agermanat i, per això, hem pres contacte amb els amics de Sant Just Solidari.  

¿Què farem?

Doncs un calendari preciós amb un fons de fotografies de Sant Just, remarcades amb les nostres dones, compartint paper amb imatges i artesania d’aquestes altres dones que porten la joia al cor.

Aquest calendari serà el nostre particular punt de sortida per les Festes de Tardor. El tindrem a la venda en els nostres estands i els de Sant Just Solidari, però qualsevol de vosaltres, que ho desitgi, el podrà oferir a la seva botiga .

De moment, aquí us en presentem un petit tast.