Sopar cloenda de curs

dijous, 7 juliol, 2016 - 20:30

Hola a totes,

S'apropa l'estiu i volem tancar aquest curs ple d'activitats amb un sopar ben especial on totes les sòcies hi esteu convidades.

Vam començar el curs amb l'organització de la Nit de Sant Just al Carrer emmarcada dins les Festes de Tardor i amb un gran èxit de convocatòria. Al desembre vam muntar també un magnífic estand a la Fira de Nadal on vam oferir aperitius, ball i també vam celebrar un sorteig d'un arbre de Nadal amb productes de moltes associades valorat amb quasi 1.000 €. Al gener vam organitzar un berenar al Walden per trobar-nos intercanviar impressions i propostes i també per concretar alguna activitat que commemori el Dia de la Dona. I precisament d'aquesta trobada va sorgir la idea de fer un mural commemoratiu del Dia de la Dona de Dona i Empresa. L'espai escollit va ser la plaça Camoapa. També al voltant d'aquesta celebració algunes de les sòcies vam assistir al sopar-ball de les Dones organitzat per l'Ajuntament. I finalment, el diumenge 1 de maig vam organitzar la trobada lúdica Model x 1 dia on les quasi 30 assistents van poder fer-se una sessió de fotografies i gaudir d'una tarda fantàstica.

Per arrodonir aquest curs, volem marxar de vacances amb una altre activitat lúdica per a nosaltres. El proper dijous 7 de juliol hem organitzat un sopar molt especial que inclou un taller d'entrants. Podreu practicar les vostres dots culinàries i gaudir d'una nit magnífica amb la companyia de les dones de l'associació.

La convocatòria serà, dijous, 7 de juliol a les 20'30h al restaurant i racó gastronòmic El Brot (Centre Social El Mil·lenari)

El preu del taller i sopar és de 20 €/sòcia

El cava, els cafès i alguna altra sorpresa van a càrrec de Dona i Empesa!

PD. Per poder fer una previsió dels menús us agrairem que us apunteu al doodle abans del 24 de juny i escolliu el plat principal:

Tronc de salmó
o
Arròs salvatge amb verduretes (apte per a veganes, sense gluten i sense lactosa)