Model per un dia. Dia 1 de maig a les 17h

diumenge, 1 maig, 2016 - 23:45

Benvolgudes,

Ja sabeu que després de l’assemblea, del passat 17 de març, s’han produït alguns moviments que han portat a la creació de nous grups de treball i a noves incorporacions dintre del nucli més actiu de l’associació. Això significa que s’estan escalfant motors, que podem anunciar les activitats d’aquest trimestre i el més important, que podeu obrir agendes i reservar dates.

Com que un dels nous grups que s’activa és el de comunicació, començarem per enfocar la mirada en aquest sentit: com ens comuniquem? quina imatge projectem? ens destaquem per la nostra qualitat? utilitzem bé els nous recursos socials i tecnològics?  Preguntes a les que tot sovint convé donar una volta.

El dia 1 de maig a partir de les 17h jugarem amb l’estètica personal. Mentrestant, la nostra companya i fotògrafa Ana Valverde farà una sessió de fotografies, tant de grup com personals, que podrem utilitzar per a la web i el materia gràfic de DiE, i també pels nostres perfils i xarxes socials.  La Isabel Temprado, com a maquilladora, ens deixarà ben guapes i, per arrodonir-ho tot plegat, la Pepa Casanys, com a estilista, ens donarà el seu toc especial amb algun article de moda. També hi haurà alguna cosa per berenar.

LLoc: TIMIT.  c/Roquetes núm. 9 Taller,   Sant Just Desvern
Cost:     5€ associades        10€ no associades

Hem obert un Doodle perquè us apunteu a l’activitat per tal de saber el número d’assistents i així poder preparar tot el material necessari: Clickar aquí.

Veure la crònica Model per un dia