Commemorem el Dia Internacional de les Dones

dilluns, 14 març, 2016 - 23:55 a dijous, 31 març, 2016 - 20:00

Com cada any, a Sant Just s’organitzen diferents activitats al voltant del dia 8 de març, en commemoració del dia internacional de les dones, i enguany us volem parlar d'unes activitats ben lúdiques.

En primer lloc us convidem a participar al sopar-ball de les Dones que se celebrarà el divendres, dia 11 de març, a les 21:00 h., en el restaurant El Brot , (Àngel Guimerà, 1 – El Mil·lenari).

Després de la nostra trobada del mes de gener, en la que varen sortir diferents propostes, tant de treball com de lúdiques, creiem que estaria bé aprofitar aquesta oportunitat per fer-nos veure com a associació sòlida i cohesionada i, al mateix temps, compartir una bona estona, ja que reservarem la taula per poder estar totes plegades.

El preu del tiquet és de 25€ i es podran adquirir, des del dia 17 de febrer fins el dia 3 de març, a:
VAPOR VAPOR: de les 8:00 h. del matí a les 8:00 h. del vespre.
JUSTDONES: CC Salvador Espriu, dimecres de 18:00 a 20:30 h.
Centre Social El Mil·lenari: de dilluns a divendres, matí i tarda.

Hem obert un doodle per a que us hi apunteu les que hi vulgueu assistir, per tal de poder reservar la taula que compartirem totes les dones de DiE.

En segon lloc hi ha la sortida al teatre, a veure l’obra Marits i Mullers, d’Àlex Rigola, que es farà el dia 12 de març, a les 20:00 h. Sortida en autocar des del Parc del Parador per anar al teatre l’Atrium de Viladecans.

Preu d’entrada i autocar: 20€ i es podran adquirir, del 17 de febrer al 9 de març, a:
JUSTDONES: CC Salvador Espriu, dimecres de 18:00 a 20:30 h.

Des de JUSTDONES ens fan encara una altra oferta en la qual només hi ha 20 places per anar a veure també l’obra de teatre "Només som dones" el diumenge 6 de març a les 19h. al teatre l’Atrium de Viladecans, en aquest cas es queda per compartir cotxes per anar-hi.

Les que vulgueu optar per aquesta opció podeu comprar per 25€ els tiquets per anar a veure les dues obres de teatre.

Mireu aquest enllaç per veure totes les dones que ja s'hi han apuntat.

Aquí us deixem un petit estracte de les obres de teatre i també el Manifest del Restaurant EL Brot perquè pugueu veure l'estil de cuina que tenen:

Marits i mullers

Marits i Mullers és una adaptació del guió escrit per Woody Allen, de la pel·lícula homònima que es va estrenar l'any 1992. Protagonitzada per ell mateix i per qui va ser la seva parella, l'actriu Mia Farrow, aquest film es va endur el premi BAFTA al Millor Guió Original i va ser un èxit tant de crítica com de públic.

Només som dones

Cinc històries entrellaçades sobre els sofriments de milers de dones a les presons de l’Estat espanyol durant la guerra. Esposes, mares, filles i germanes però també, i sobretot, militants, sindicalistes, guerrilleres i lluitadores incansables per la democràcia i pels drets adquirits.

Manifest del Restaurant el Brot

1. Sostenibilitat Promovem el respecte pel medi ambient amb la reducció del consum de carn. Procurem no utilitzar ingredients que sabem que no son ètics o es trobin amenaçats.
2. Nutrició Proposem una dieta basada en fruites, verdures, cereals, llavors, nous i peix blau.
3. Varietat Oferim cada dia menús diferents amb plats que volen sorprendre.
4. Artesania Qualitat abans que quantitat! Llet de granger, pa d’obrador, ous de gallines felices, mel sense processar, oli de Siurana, pollastre de gra, hamburgueses ecològiques, pastissos i postres fets al brot.
5. Kilòmetre0 Comprem ingredients locals i de temporada.
6. No malbaratament Cuinem cada dia petites quantitats del nostre menjar, tenim una carta reduïda i encoratgem els nostres clients a demanar amb antelació els nostres dinars. Utilitzem materials reciclables i, si pot ser, reciclats.
7. Assaborir Demostrem que el menjar saludable també pot ser deliciós i satisfactori. Proposem plats senzills que realcen els gustos dels ingredients primaris, com les verdures fresques, varietat de grans i llavors, espècies vibrants, herbes aromàtiques, amanides i sopes creatives.
8. Difusió Organitzem esdeveniments gastronòmics on expliquem com seguir els nostres valors amb l’assessorament de nutricionistes i científics