Presentació i bateig de la pàgina web a la sala de plens de l’Ajuntament

dimarts, 7 octubre, 2014 - 19:30

Benvolgudes,

Ja ha arribat el moment!!

Fins ara hem estat un col·lectiu de dones interessades en formar una associació de caire professional que hem anomenat DONAiEMPRESA,  amb  l’objectiu de crear sinèrgies entre nosaltres i generar tota mena de recursos i actes de promoció que ajudin a donar visibilitat i prosperitat als nostres negocis.

Ara, després d’un any d’intens treball i dedicació podem dir que:
Ja som una associació de ple dret, que tenim moltíssimes ganes de fer feina i, sobretot, COMPTEM AMB TOTES VOSALTRES PERQUÈ SENSE VOSALTRES NO SOM.

Estem molt il·lusionades per anunciar-vos el motiu de la convocatòria que avui us fem.  En totes les tradicions l’arribada d’un nadó es sinònim de festa i celebració i en la nostra també. Per tant, avui us convidem a un BATEIG,

Apunteu-vos-ho  a l’agenda i, per favor, no falteu.  Hi ha molt de treball generós per part d’unes quantes dones i tenim el deure moral d’escoltar-les.  També, a més d’explicar-nos el funcionament i optimització de la web ens ajudaran a fer els passos per donar-nos d’alta.
Si ens podeu confirmar l’assistència ens anirà bé per preparar els confits.

Esperem les vostres respostes i ens permetem recordar-vos de nou que el treball en Xarxa és, avui en dia, indispensable.

Moltes gràcies a totes

Fins aviat.