Save the date

FEM TALENT: la XDE participa al Fòrum amb stand propi

La Xarxa de Dones Emprenedores participarà amb estand propi com a col·laboradores al proper Fòrum 2015: “Smart Time” organitzat per Fem.Talent.

QUÈ?

… fem.talent Fòrum és una trobada de reflexió i debat sobre
… el talent com un element central en la economia del coneixement

QUÍ?

… està dirigida a persones (dones i homes) de tot Catalunya
… vinculades al món de la ciència, tecnologia, empresa, associacions i administracions publiques

QUAN?

… que tindrà lloc el proper 17 d’abril 2015 de  08:30h a 14:00 h

ON?

… La Salle Campus Barcelona – Fes click aquí per veure el (Mapa)

COM ARRIBAR-HI?

FGC: Línia L7 estaciones Putxet y Av. Tibidabo- Líneas S1,S2, S5, S55 y L6 estació Sarrià
AUTOBÚS:  Línias 22, 75 y 64. Parada Pl. Bonanova

COM APUNTAR-TE?

L’asssistència és gratuïta, fes click aquí per realitzar la inscripció al Fòrum.

COM?

El fòrum ofereix la possibilitat de reflexionar i debatre sobre promoure una societat de persones mitjançant
… ponències
… taules rodones
… reconeixement de les persones que promouen els valors fem.talent

Un any més us convidem a ser part del fem.talent Fòrum. En aquesta edició el títol del Fòrum serà “Smart Time: gestió intel·ligent del temps”. Els diferents usos del temps a l’àmbit professional i personal per balancejar la vida personal i professional de les persones continua sent un repte clau a la societat actual. L’ús de les noves tecnologies i altres innovacions organitzatives poden ser  instruments per ajudar a fer un ús més eficient i intel·ligent del temps en els diferents àmbits de la nostra vida. Debatre diferents pràctiques existents i propostes innovadores en aquest àmbit serà la temàtica central del femtalent Fòrum 2015.

En aquesta edició, la plataforma fem.talent es suma a moviment solidari “HeforShe”. Aquesta campanya  iniciada per UNWomen vol implicar a homes i nens com a defensors i agents de canvi en la igualtat de gènere i els drets de la dona. Un dels reptes del fem.talent Fòrum és incloure en el debat sobre els usos del temps i la conciliació personal i professional a l’altre cinquanta per cent de la població, i que els homes es sumin a aquesta campanya i també ens acompanyin el dia 17 d’abril. Si vols ser agent de canvi, publica la teva foto  junt amb la teva “parella professional” (dona/home) amb el hastag #HeforShe #femtalent. Suma’t!

Aquesta iniciativa fem.talent està promoguda per la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) i el fòrum compta amb un Comitè d’Honor, Consell Assessor i una Coordinadora d’Associacions.

Programa