Taller de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques

diumenge, 3 juliol, 2022 - 10:00

Benvolgudes associades,

Em complau compartir amb vosaltres un Taller de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques, diumenge 3 de juliol a l´Espai Tutuguri, de 10h a 13h.

Moltes de vosaltres coneixeu aquest mètode terapèutic que serveix per a explorar la informació invisible del nostre camp d´energia, personal i grupal, amb la finalitat de posicionar-nos millor en les relacions que volem millorar.

Per les que no heu participat encara en un treball s´aquest tipus, serà una descoberta enriquidora i totes plegades tindrem el nostre regal de creixement i aprenentatge.

Jo m'adaptaré a les vostres demandes i necessitats en la mesura en què em sigui possible, sempre desde la confidencialitat i el respecte i, sobretot, cadascuna de vosaltres decidirà en quin grau es vol involucrar, desde la simple obresvació, la participació en exercicis o també, si alguna de vosaltres  vol constel.lar algun tema, és una bona ocasió.

Hi ha un ampli ventall de temes i àmbits que es poden enfocar amb les Constel.lacions, i en resulta una mirada més àmplia i sanadora.

El sistema principal al qual pertanyem és la família, després n´hi ha d´altres com la feina, les amistats o el nostre cos, amb els seus òrgans, diferents  parts i
simptomatologies.

Tinc moltes ganes de gaudir amb vosaltres d´aquest taller!

Si voleu més informació no dubteu en trucar-me (al 686122008) o consultar la meva pàgina web www.montsebarrierefigueroa.net

Gràcies noies i fins aviat

Montse

Si no te'l vols perdre apunta't ja a aquí!