Temps de Coronavirus. Avui: Consells Respecte al Covid-19

divendres, 20 març, 2020 - 13:29 a diumenge, 22 març, 2020 - 20:43

Bon dia a tothom,

Esperem i desitgem que totes vosaltres, els vostres grups i contactant amb l'ajuntament per trobar una sortida a la situació del petit negoci i comerç de treballadores i treballadors de feina i les vostres famílies estiguin bé de salut amb aquest moment de confinament; és un moment molt complicat per totes nosaltres, en primer lloc el perill sanitari i en segon lloc el problema econòmic i laboral que per totes nosaltres aquesta situació ens representa.

Com a recordatori de les actuacions que podem fer dintre de la nostra vida quotidiana i especialment dintre de la nostra comunitat de propietaris adjuntem dos tríptics per la vostra informació: un relatiu a l'actuació dintre de les comunitats de propietaris i un altre relatiu a consells de desinfecció.

També adjuntem un certificat per omplir i per entregar a una cuidadora o empleat que necessiti indispensablement anar a la feina.

Estem recollint la informació jurídica per fer-la arribar a tothom i contactant amb l'ajuntament per trobar una sortida a la situació del petit negoci i comerç; recordeu que de moment les solucions del govern central són per les grans i mitjanes empreses no pel petit negoci i comerç.

A totes vosaltres una abraçada i molts ànims i el desig d'una prompta recuperació de la nostra rutina i la nostra vida.