Veniu a la nostra primera trobada del 2016

diumenge, 24 gener, 2016 - 18:00

Benvolgudes,

Els dies passen molt ràpid i hem començat una nova setmana. El proper diumenge ja és 24 de Gener, dia de la nostra primera cita de l’any. Recordeu que ens trobarem, entre les 18h i les 21h., al Local Social del WALDEN per intercanviar impressions i propostes i també per concretar alguna activitat que commemori el DIA DE LA DONA.

Porteu una mica de berenar per compartir que l’associació convida a la beguda. Expliqueu-ho  a les vostres amigues, veïnes, col·legues etc. i veniu amb elles i amb informació i targetes per presentar-vos entre vosaltres i a la vegada donar a conèixer el vostre negoci.

Nadal ha passat però el caliu viscut i les espurnes del foc encès, durant els dos dies de fira, encara escalfa. No el deixem refredar.

El 8 de març és el DIA DE LA DONA. Enguany cau en dilluns i per això la nostra activitat serà el diumenge dia 13. Ajudeu-nos a tirar endavant una acció que quedi a la memòria i ajudi a recordar que la dona es mereix un reconeixement però que volem caminar en paral·lel amb els homes.

Us esperem a totes les associades i a totes les simpatitzants estigueu o no professionalment actives.

Si us plau, poseu al dit a l’enllaç http://doodle.com/poll/xs88zvh9kskwr2i5 i confirmeu la vostra assistència.

Juntes ho farem tot molt millor.

Fins diumenge!
La Junta